PARADIJSJE 12

VERKOCHT

In Rhenoy hebben wij een prachtig stukje natuurgebied in de aanbieding. Het perceel is 2210 m² groot, kadastrale aanduiding Beesd BEE03-L-525. De bestemming is natuur.

In het verleden bestond dit perceel uit een aantal akkertjes waarop geteeld werd. De laatste 30 jaar heeft
de natuur hier zijn gang gegaan en het perceel overwoekerd. Sinds kort hebben wij het perceel in de oude glorie hersteld en is het prima geschikt om op te telen of te recreëren.

Locatie google earth: Rhenoy-Lingedijk-Kleine Steeg. Vanaf dat punt begint een dijkberm met onderaan een voetpad van ongeveer 150 meter, daarna begint het stukje natuurgebied van ongeveer 50 meter lengte. De grens ligt bij het hart van de stoep die daar ligt. Het is vanaf Rhenoy richting Beesd aan de linkerkant van de weg.

ALGEMEEN
– geen overdrachtsbelasting
– geen vermogensrendementsheffing (box 3)

ONDERHOUD
Het is verplicht de dijk 1 maal per jaar te maaien. Als je het laat uitvoeren kost dat ongeveer 150 euro. De sloot moet ook schoongemaakt worden maar dat doet de buurman. 

Op de stoep is er voldoende ruimte om een auto of camper te plaatsen. Aan de overkant van de weg aan de Linge hebben wij een perceeltje van 3 meter breed naar de Linge. Dit perceeltje is niet in zijn geheel te koop maar je wordt eigenaar voor 1/3 deel (mandelig eigenaar). Het is niet groot maar wel voldoende om aan de oever van de Linge te komen om te gaan zwemmen, vissen of van de voorbijgaande bootjes te genieten.

VRAAGPRIJS perceel €29.500,–
VRAAGPRIJS stukje langs de Linge in overleg

PARADIJSJE 10

MINIPARADIJSJE AAN DE LINGE

Net buiten Rhenoy ligt een prachtig stukje grond aan de Linge.

De kadastrale oppervlakte is slechts 11m2 maar de werkelijke oppervlakte is wat groter omdat de dijk schuin omhoog loopt.

Hier kun je nog eens op je gemak zitten vissen, zwemmen, zonnen, tuinieren of genieten van de langsvarende boten.

Er is geen ligvergunning voor een boot.

Je rijdt door Rhenoy richting Beesd. Als je bij Rhenoy de Lingedijk oprijdt is het na ongeveer 100 meter aan de rechterkant. Ga er gerust eens zitten.

Het is inderdaad niet groot, maar soms moet je niet meer willen.

VERKOCHT

PARADIJSJE 9

VERKOCHT

HERWIJNEN

Een prachtig stukje natuur vlakbij Asperen en Leerdam. Kadaster Herwijnen V27. Bestemming natuur.

Dit perceeltje was de laatste tientallen jaren door de natuur overwoekerd. Wij hebben dit perceel onderhanden genomen zodat het weer begaanbaar is. Je kunt er nu makkelijk naar toe en het terrein is goed te betreden. Er moet door ons nog een hek worden geplaatst, gras ingezaaid en beplanting worden aangebracht. De breedte van het perceel is ongeveer 14 meter en de lengte ongeveer 90 meter. De inrichting is zo gemaakt dat het terrein goed toegankelijk is voor eventueel een camper. Het is ook een ideale plek voor een voedselbos en ligt in een zeer rustig gebied vlakbij de Linge. Het ligt ook deels aan een slootje met water.

Op dit moment is het door de overvloedige regenval iets minder toegankelijk.

Mocht u het nu kopen dan kunt u het eventueel nog naar eigen wens inrichten.

PARADIJSJE 8

VERKOCHT

HALSTEREN

Te koop in Halsteren bij Bergen op Zoom 2650 m2 grond.

Bestemming natuur. Kadastrale aanduiding Halsteren sectie L nr. 365.

Het perceel ligt op de kruising van de Slikkenburgseweg en de Sint-Ignatiusdijk te Halsteren.

De laatste jaren is er niets meer met het perceel gedaan en de natuur heeft daar goed zijn best gedaan. Een gedeelte van het terrein is overwoekerd met bramen. Volgens de overlevering ligt er in het terrein nog een restant van een fundering van een huis wat door de waternoodsramp vernietigd is. Het terrein ligt op een zeer rustige plaats en is voor vele doeleinden geschikt.

PARADIJSJE 7

VERKOCHT 

 

Een perceel hobbygrond in Asperen.
Oppervlakte 2210 m2.

Het betreft een voormalige hoogstamboomgaard welke door de vorige eigenaar is gerooid. Thans is het grasland. Het adres is Nieuwe Steeg te Herwijnen en het ligt ongeveer 100 meter van de ingang van het Geofort. Het ligt aan een visrijk water en u kunt zo het terrein oprijden. Het heeft een agrarische bestemming. De mogelijkheid bestaat om het perceel in twee stukken te verdelen.

Vragen beantwoorden we graag, maar dan wel met vermelding van uw naam en telefoonnummer.

Kadastrale gegevens: Herwijnen, sectie V nummer 57.

PARADIJSJE 6

VERKOCHT

Sevenum 7149 m2 bosgrond omgeving Blaktdijk

Vanaf de Blaktdijk ga je een bospaadje in en dan ligt het halverwege aan de rechterkant. Het perceel ligt niet aan de openbare weg en toegang is alleen mogelijk via een ander perceel. Er staan voornamelijk loofbomen op en het is zeer dichtbegroeid.

De WOZ waarde is 7000 euro. Zelf zijn we er nooit geweest en dit is alle informatie die wij kunnen verstrekken. Wij zijn op zoek naar een redelijk bod. Vragen worden alleen beantwoord bij vermelding van naam en telefoonnummer.

PARADIJSJE 4

VERKOCHT

Een prachtig perceeltje boomgaard/groentetuin gelegen aan viswater de Culemburgse vliet nabij Schoonrewoerd.

Oppervlakte: 3276 m²

Kadaster: Beesd sectie K nummer 418. Het perceel valt onder de natuurbeschermingswet.

Het perceel ligt in een prachtig en rustig gebied, aan vis/kanowater en ongeveer 100 meter van de zwemplaats in de Wiel van Bassa te Schoonrewoerd.

Overdracht vindt plaats bij de notaris en kan in verband met corona geheel contactloos geschieden.

U mag ons altijd bellen. Vragen per e-mail of whatsapp graag met vermelding van uw volledige naam en telefoonnummer.

PARADIJSJE 3

VERKOCHT

Een uniek perceel natuurgebied aan de Linge gelegen op de grens van Kedichem en Oosterwijk. De oppervlakte is 1 ha.36 are (13600 m2).

Het terrein is in zijn geheel te koop, maar kan ook in gedeelten worden verkocht te weten:

  1. Een smalle strook grond langs de Linge, rechts van de stoep
  2. Een terrein aan de Linge aan het einde van de stoep
  3. Een perceel links van de stoep met 2 natuurvijvers

Er is geen toestemming voor ligplaatsen. Wel bestaat de mogelijkheid om een boot op de kant te trekken.

Kadastraal: Leerdam sectie K nr. 1093

Navigatie: Oosterwijk, ter hoogte van Lingedijk 131

Het geheel is gelegen in een natura 2000 gebied, wat inhoudt dat het terrein netjes moet worden beheerd en niet zomaar van bestemming mag veranderen.

Als u interesse heeft dan kunt u een afspraak met ons maken. Eenvoudige vragen zoals: mag ik er een huis bouwen en wat mag er allemaal, worden door ons niet beantwoord. De vraagprijs wordt alleen vermeld bij serieuze belangstelling.