PARADIJSJE 9

VERKOCHT

HERWIJNEN

Een prachtig stukje natuur vlakbij Asperen en Leerdam. Kadaster Herwijnen V27. Bestemming natuur.

Dit perceeltje was de laatste tientallen jaren door de natuur overwoekerd. Wij hebben dit perceel onderhanden genomen zodat het weer begaanbaar is. Je kunt er nu makkelijk naar toe en het terrein is goed te betreden. Er moet door ons nog een hek worden geplaatst, gras ingezaaid en beplanting worden aangebracht. De breedte van het perceel is ongeveer 14 meter en de lengte ongeveer 90 meter. De inrichting is zo gemaakt dat het terrein goed toegankelijk is voor eventueel een camper. Het is ook een ideale plek voor een voedselbos en ligt in een zeer rustig gebied vlakbij de Linge. Het ligt ook deels aan een slootje met water.

Op dit moment is het door de overvloedige regenval iets minder toegankelijk.

Mocht u het nu kopen dan kunt u het eventueel nog naar eigen wens inrichten.