PARADIJSJE 12

VERKOCHT

In Rhenoy hebben wij een prachtig stukje natuurgebied in de aanbieding. Het perceel is 2210 m² groot, kadastrale aanduiding Beesd BEE03-L-525. De bestemming is natuur.

In het verleden bestond dit perceel uit een aantal akkertjes waarop geteeld werd. De laatste 30 jaar heeft
de natuur hier zijn gang gegaan en het perceel overwoekerd. Sinds kort hebben wij het perceel in de oude glorie hersteld en is het prima geschikt om op te telen of te recreëren.

Locatie google earth: Rhenoy-Lingedijk-Kleine Steeg. Vanaf dat punt begint een dijkberm met onderaan een voetpad van ongeveer 150 meter, daarna begint het stukje natuurgebied van ongeveer 50 meter lengte. De grens ligt bij het hart van de stoep die daar ligt. Het is vanaf Rhenoy richting Beesd aan de linkerkant van de weg.

ALGEMEEN
– geen overdrachtsbelasting
– geen vermogensrendementsheffing (box 3)

ONDERHOUD
Het is verplicht de dijk 1 maal per jaar te maaien. Als je het laat uitvoeren kost dat ongeveer 150 euro. De sloot moet ook schoongemaakt worden maar dat doet de buurman. 

Op de stoep is er voldoende ruimte om een auto of camper te plaatsen. Aan de overkant van de weg aan de Linge hebben wij een perceeltje van 3 meter breed naar de Linge. Dit perceeltje is niet in zijn geheel te koop maar je wordt eigenaar voor 1/3 deel (mandelig eigenaar). Het is niet groot maar wel voldoende om aan de oever van de Linge te komen om te gaan zwemmen, vissen of van de voorbijgaande bootjes te genieten.

VRAAGPRIJS perceel €29.500,–
VRAAGPRIJS stukje langs de Linge in overleg